مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 فروردین 1399 ساعت 10:062020-04-09پزشكي

از پرستاری که بیش از یک ماه خانه نرفته تا جواترین و مسن ترین رهایافتگان


از عجایب مهمان ناخوانده کرونا در شهرستان اردکان یزد، تحمل بالای یک پرستار ویژه که بیش از 30 روز است که در بیمارستان مستقر شده و به بیماران خدمات می دهد تا پیروزی نوجوان 13ساله و پدربزرگ 94 ساله بر این طاعون قرن است.

- ایسنا/یزد از عجایب مهمان ناخوانده کرونا در شهرستان اردکان یزد، تحمل بالای یک پرستار ویژه که بیش از 30 روز است که در بیمارستان مستقر شده و به بیماران خدمات می دهد تا پیروزی نوجوان 13ساله و پدربزرگ 94 ساله بر این طاعون قرن است.

دکتر محمدحسن صدرالدینی رییس بیمارستان ضیایی شهرستان اردکان در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، گفت: کادر بهداشت و درمان شهرستان اردکان از ابتدای اسفند ماه و اعلام رسمی ورود بیماری کویید 19 در کشور در حالت آماده باش قرار دارند و تاکنون این از خودگذشتگی و تلاش از سوی پزشکان، پرستاران و عوامل بیمارستان و نیروهای بهداشتی و درمانی ادامه دارد.

وی یادآور شد: اولین بیمار مشکوک به کرونا، در تاریخ 5 اسفندماه به بیمارستان اردکان ارجاع شد و تاکنون تعداد 335 نفر از بخش های بستری و 167 نفر به طور سرپایی از اورژانس اردکان ترخیص شده اند.

صدرالدینی ادامه داد: از بین مبتلایان به ویروس کرونا، یک نوجوان 13رساله و یک پیرمرد 94 توانستند که این بیماری را شکست داده و کوچکترین و مسن ترین کرونایی اردکان نام بگیرند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از پرستاری که بیش از یک ماه خانه نرفته تا جواترین و مسن ترین رهایافتگان

از پرستاری که بیش از یک ماه خانه نرفته تا جواترین و مسن ترین رهایافتگان